Om oss

om-oss-vegard
Vegard Lunder (Daglig leder). Har lang fartstid som musiker i coverbandet Southern Train, – og har alltid hatt eget lydutstyr til eget band. Begynte å leie ut utstyret i 2006-07, – og stiftet Cave Music Live Production AS i 2008. I tillegg til den daglige driften, – jobber Vegard ute som lydtekniker, konsulent og prosjektleder.
om-oss-jonathan
Jonathan Lunder (Tekniker). Jonathan er den yngste i rekka, – og er med i det tekniske crewet ved behov. Han utdanner seg innenfor salg/service, – og har bl.a ansvar for noen av våre levaranser til russen.
om-oss-havard
Håvard Holtop (Tekniker). Håvard har vært lidenskapelig interessert i lyd og lys siden langt tilbake i barneskolen. Han sitter på god og bred faglig kunskap og kan gjøre jobber som både lyd- og lystekniker. Han begynte på deltid som ekstrahjelp på lageret hos Cave Music i 2012. I dag har han sitt eget foretak, – og jobber som frilanser hos flere aktører i bransjen.
om-oss-thor-erik
Thor Erik Dyrerud (Lydtekniker). Thor Erik er selv gitarist og vokalist i bandet «Styrepils». Han entret Cave Music allerede i 2010, – dengang da som medarbeider i butikken. Gjør i dag jobber som lydtekniker og lagermedarbeider, – og er et godt sosialt tilskudd i Cave-crewet…!
om-oss-marius
Marius Ramberg Skaug (Lystekniker). Hvis du lurer på hvor det ble av lille Krekling fra Blåfjell, – så ser du han her. Marius har tidligere jobbet en del med lyssetting i lokale teater- og revyoppsett, – og begynte for Cave Music som freelancer i 2011. Han er i dag en særdeles habil lystekniker, – og er delaktig i det meste som har med lys å gjøre hos Cave!

 

[column width=»2/3″ place=»first» ][headline htype=»h4″]Om oss[/headline]
[/column] [column width=»1/3″ place=»last» ] [headline htype=»h4″]Jobb hos oss?[/headline][notice title=»Ledige stillinger»]Vi har dessverre ingen ledige stillinger  [/notice][/column][headline htype=»h4″] Våre medarbeidere [/headline] [column width=»1/3″ place=»first» ] [team photo=»http://www.demo.purethemes.net/centum/wp-content/uploads/2012/10/about-01.png» name=»Vegard Lunder» job=»Daglig leder» ] Tekst om Vegard kommer [/team] [/column] [column width=»1/3″ place=»none» ] [team photo=»http://www.demo.purethemes.net/centum/wp-content/uploads/2012/10/about-01.png» name=»Vegard Lunder» job=»Daglig leder» ] Tekst om Vegard kommer [/team] [/column] [column width=»1/3″ place=»last» ] [team photo=»http://www.demo.purethemes.net/centum/wp-content/uploads/2012/10/about-01.png» name=»Vegard Lunder» job=»Daglig leder» ] Tekst om Vegard kommer. [/team] [/column]