Om oss

om-oss-vegard

Vegard Lunder (Daglig leder). Har lang fartstid som musiker i coverbandet Southern Train, – og har alltid hatt eget lydutstyr til eget band. Begynte å leie ut utstyret i 2006-07, – og stiftet Cave Music Live Production AS i 2008. I tillegg til den daglige driften, – jobber Vegard ute som lydtekniker, konsulent og prosjektleder.

om-oss-jonathan

Jonathan Lunder (Tekniker). Jonathan er den yngste i rekka, – og er med i det tekniske crewet ved behov. Han utdanner seg innenfor salg/service, – og har bl.a ansvar for noen av våre levaranser til russen.

om-oss-havard

Håvard Holtop (Tekniker). Håvard har vært lidenskapelig interessert i lyd og lys siden langt tilbake i barneskolen. Han sitter på god og bred faglig kunskap og kan gjøre jobber som både lyd- og lystekniker. Han begynte på deltid som ekstrahjelp på lageret hos Cave Music i 2012. I dag har han sitt eget foretak, – og jobber som frilanser hos flere aktører i bransjen.

om-oss-thor-erik

Thor Erik Dyrerud (Lydtekniker). Thor Erik er selv gitarist og vokalist i bandet «Styrepils». Han entret Cave Music allerede i 2010, – dengang da som medarbeider i butikken. Gjør i dag jobber som lydtekniker og lagermedarbeider, – og er et godt sosialt tilskudd i Cave-crewet…!

om-oss-marius

Marius Ramberg Skaug (Lystekniker). Hvis du lurer på hvor det ble av lille Krekling fra Blåfjell, – så ser du han her. Marius har tidligere jobbet en del med lyssetting i lokale teater- og revyoppsett, – og begynte for Cave Music som freelancer i 2011. Han er i dag en særdeles habil lystekniker, – og er delaktig i det meste som har med lys å gjøre hos Cave!

 

Om ossVåre medarbeidere